Mogelijkheden:

Bij Fit-S-Cool personal trainer XT komt het aan op maatwerk.

Naast trainen is persoonlijke tijd en aandacht met juiste coaching het gereedschap om meer uit trainingen en uit u zelf te halen. Wanneer u  voor een 1 op 1 training inschrijft, wordt de duur en het aantal sessies van 1 op 1 trainingen in overleg met u samengesteld.

De vervolg stap is: doorgaan in 1 op 1 trainingen. Wilt u graag constructief blijven sporten bij Fit-S-Cool echter minder intensief begeleid, dan kunt u zich aansluiten bij één van de groepstrainingen met maximaal 6 personen in een groep.

De trainingen zullen bij voorkeur in de buitenlucht plaatsvinden. U ziet de vele voordelen en effecten van buitentrainingen in voor uw gezondheid en welzijn. Voor een goede workout is niet veel nodig. Buiten zijn er vele natuurlijke en aangelegde materialen voorhanden waarmee we ons lichaam in top conditie kunnen krijgen. Trainingen buiten in het bos geven een boost aan zowel lijf en rust in het hoofd. De trainingen zijn in overeenkomst met uw kunnen. We noemen het geen bootcamp, toch zal er adequaat gewerkt worden aan ontwikkeling van  spieropbouw en uw conditie. Van wandeltempo tot hardlooptempo en alles wat er tussenzit zijn mogelijkheden en al naar gelang zal u steeds beter worden en op zoek gaan naar meer uitdaging in de trainingen.

Aanwezige onderdelen van de training: 

- Conditie opbouwen.

- Core en Balans.

- Snelheid en bewegelijkheid.

- Spieropbouw. 

- Coaching, gesprek, evaluatie over haalbare doelen en de voortgang daarin.


Fietsen, Skeeleren en Schaatsen kan ook:

Fietst, Indoor-cycling fietst, skeelert of schaatst u liever? Ik geef u tips en trainingsschema's. Na jarenlange ervaring als (schaats) trainer, zal ik u optimaal begeleiden om hogere doelen te bereiken. 

Deelname kan met:

- Racefiets.

- Mountainbike.

- Ik beschik over 10x indoor-cycling fietsen (groepstrainingen organiseren op locatie kan).

- Hybridefiets.

- Skeelers.

- Schaatsen.