De cursus U19-1 leefstijl bij Fit-S-Cool wordt een unieke dag voor uw chauffeurs.

Uw chauffeurs staan misschien niet gelijk te trappelen om een cursus leefstijl te volgen. Lange dagen weinig rust onderweg, waar haal ik de puf nog vandaan om na werktijd en de maaltijd nog eens te gaan bewegen, en moet ik nou echt zo letten op gezonder eten en een goede en veilige leefomgeving ? Hoe leuk en toegankelijk het is om een unieke dag te hebben leg ik hieronder uit. Dat het ook voor chauffeurs belangrijk is zich wat te verdiepen in een gezonde leefstijl aangeboden op een toegankelijke manier,  kan voor u als werkgever betekenen dat er minder uitval van werknemers uit voorkomt.

Als personal trainer en vanuit mijn eigen werkverleden als vrachtwagenchauffeur, cargadoor-expediteur en projectleider in de grond,weg en waterbouw bij een grote Noord-hollandse zandleverancier. Ben ik diep geworteld in de Transport en Logistiek en weet ik er veel vanaf.

 Ik kan ik er veel over vertellen en begrijp waar uw werknemers het over hebben. Met mijn kennis van de branche leg ik mij graag toe op het geven van deze cursus aan chauffeurs. Naast mijn missie om sport daar aan te bieden en op te zetten en te promoten waar nodig met Fit-S-Cool. Ben ik zelf nog met regelmaat achter het stuur te vinden van een vrachtwagen als oproep chauffeur. Daardoor heb ik nog heel veel contact met chauffeurs, zit ik nog veel langs de weg, zie en hoor ik wat er gaande is binnen de branche, en word ik op de hoogte gehouden van veranderingen en nieuwe inzichten in logistieke processen. Mijn eigen code 95 is op orde en als beroepschauffeur zie ik het nuttige ervan in om zo nu en dan eens een dagje  te worden getraind. Door het geven van nascholingscursussen met mijn kennis en inzichten die ik op deze wijze kan delen met beroepsgenoten voorzie ik in een unieke gelegenheid om vanuit de transportbranche iets extra's toe te voegen aan een cursusdag.

 Fit-S-Cool trailer als leslokaal op locatie.!


De Fit-S-Cool trailer kan prima worden ingericht als leslokaal.  Aanwezig in de trailer zijn, stroom, verwarming, geluid, LCD TV beeldscherm, beamer+scherm, 2 kleedkamertjes voor het omkleden t.b.v. een kleine buitentraining tijdens de vrije ruimte van de cursus. De trailer is zeer geschikt om op een CBR/CCV geaccordeerde plaats neer te zetten bv. aan de bosrand of een park waar een nuttige buitentraining kan worden gecombineerd met het volgen van de theorielessen in de trailer. Dit maakt de combinatie uniek en de dag voor chauffeurs onvergetelijk.